Na podstawie § 21 ust. 4 Statutu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław, Zarząd Stowarzyszenia zwołuje na dzień 29 czerwca 2022 r. na godz. 16:00 Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław, które odbędzie się w siedzibie Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław przy ulicy Królowej Jadwigi 15 w Inowrocławiu.

1. Otwarcie zebrania przez Prezesa Stowarzyszenia i stwierdzenie kworum.
  2. Wybór Przewodniczącego i protokolanta zebrania.
  3. Przedstawienie i przyjęcie porządku obrad.
  4. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia nowych członków zwyczajnych Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław:
    -) przedstawienie kandydatur;
    -) dyskusja;
    -) głosowanie i podjęcie uchwały.
  5. Podjęcie uchwały w sprawie wykluczenia członków zwyczajnych Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław:
    -) przedstawienie przyczyn i uzasadnienie statutowe wykluczenia członków;
    -) dyskusja;
    -) głosowanie i podjęcie uchwały.
  6. Podjęcie uchwały w sprawie zatwierdzenia sprawozdania z działalności Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania za rok 2021:
    – omówienie sprawozdania z działalności Zarządu za rok 2021,
    – podjęcie uchwały.
  7. Podjęcie uchwały w sprawie zatwierdzenia sprawozdania merytorycznego z działalności Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław za rok 2021: – omówienie sprawozdania merytorycznego z działalności Stowarzyszenia za rok 2021,
    – podjęcie uchwały.
  8. Podjęcie uchwały w sprawie zatwierdzenia sprawozdania finansowego Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław za rok 2021:
    – omówienie sprawozdania finansowego Stowarzyszenia za rok 2021,
    – podjęcie uchwały.
  9. Podjęcie uchwały w sprawie zatwierdzenia sprawozdania z działalności Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław rok 2021:
    – omówienie sprawozdania z działalności Komisji Rewizyjnej za rok 2021,
    – podjęcie uchwały.
  10. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Zarządowi Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Inowrocław.
  11. Przedstawienie zmian wprowadzonych przy aktualizacji Lokalnej Strategii Rozwoju.
  12. Wolne wnioski i informacje bieżące.
  13. Zamknięcie zebrania.

Materiały stanowiące przedmiot obrad dostępne są w Stowarzyszeniu LGD Inowrocław w godzinach pracy biura.

Z poważaniem,

Karol Legumina